Tietoa Millasta


Terve! Olen Milla, Milzi, ihan miten jokainen minua haluaa kutsua, aka tämän blogin ylläpitäjä, jonka saatta arvata jo blogin nimestä. Joku esittelysivun tapainen kai tämä on, en tiedä. Tuossa ylempänä olevassa kuvassa olevassa kuvassa olevan simin on tarkoitus esittää minua tai jotain..

Minä RA-KAS-TAN pelaamista, tosin yleensä pelaan pcllä. Mulla on jonkun sorttinen "haave" aloittaa joskus jopa YouTuben puolella pelailu, muttei vielä pitkään aikaan. Jos jotain kiinnostaa Steamtilini nimi, saa tulla kysymään. :) Lempipelejäni PC:llä ovat tietenkin TS3 sekä Thief-pelisarjan pelit (vaikkakin koneellani pystyy pelaamaan vain kolmosesta ylöspäin..) sekä tietyt online-pelit (esimerkiksi PWI). Joskus minulla oli suunnitelmissa ostaa TS4, mutta se jäi vain haaveeksi kuultuani niin paljon huonoa palautetta ja kaikkia puuttuvia ominaisuuksia, joita pelistä löytyi. Nah..

UKK

 Usein Kysytyt Kysymykset. c: Pyysin kysymyksiä tässä postauksessa , jonne saa edelleenkin laittaa kysymyksiä. Tälle PITI tehdä erinnäinen sivu, mutta se bugasi jotenkin tosi pahasti ja jouduin siirtämään kyssät tänne.. Tässä on kuitenkin jo niitä kysymyksiä:

Minkä ikäisenä aloit pelaamaan Simssiä?
Ööh.. Ensimmäistä kertaa pelasin joskus 7-8-vuotiaana kaverillani. Sen jälkeen aloin toivomaan kovasti kyseistä peliä, sain sen varmaan 9-10-vuotiaana, ja ostin pelin vielä myöhemmin uudelleen Steamista. :)

Koska/mistä sait idean Simsblogin pitämiseen? 
Seurailin kaikenlaisia Simsblogeja jo silloin, kun aloitin pelaamaan Simsiä. Olen aina tykännyt ottaa kuvia pelatessani, joten lopulta päätin keksiä niille käyttöäkin! Kuten blogin ensipostauksista huomaa, olen vasta vähänaikaa sitten oppinut lataamaan, ja hyvä niin. XD

Mikä on ollut kivointa blogin pitämisessä?
TE! Lukijat, kommentit, kaikki! Olisi se aikamoisen tylsää vain höpistä täällä yksinään, loppuisi varmaan blogin tarina aika lyhyeen.. Mulla tuli jossain vaiheessa jonkinlainen ns. "itsetuntopula" bloginpitämiseen liittyen, meinasin lopettaa tämän pitämisen kokonaan, koska ajattelin, etteivät mun postaukset olleet mitenkään hauskoja tmv. Lopulta kuitenkin tajusin, että miksi mulla ois lukijoita, jos ne pitäs mun postauksia huonoina? Into palasi ja siitä voin kiittää vaan teitä. <3

Näetkö itsesi tulevaisuudessakin pitämässä jonkinlaista blogia? 
En tiedä. Ehkä. Ehkä en. Riippuu ihan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Joskus on ollut suunnitteilla jonkun Simstarinan aloittaminen, saa nähdä, uskallanko. :D Lifestyleblogiakin olen joskus suunnitellut aloittavani. En tiedä. D:

Lempi moodlettisi Simsissä? Miksi?
Hmm.. Vaikea kysymys.. D: Ehkä se joku "hyvä sisustus" vai mikä onkaa. :'D Kiva, et simitki tykkää talosta, jossa ne asuu.. Ja sit se hautausmaamoodlet, se on vaa jotenki jännä. :p

Missä kuussa olet syntynyt?
Huhtikuussa. :3

Mikä on juusto, jota syöt eniten?
Ööh.. Sulatejuusto, kai. Syön melkeen aina sulatejuustoa leivän päällä, se on parasta. <3 Ja jos ei oo sulatejuustoa, niin kakkoseksi menee VALIO OLTERMANNIII.

Tykkäätkö hiilihapollisista juomista?
En hirveesti. Ehkä joku limsa menee (jos se lasketaan hiilihapolliseks juomaks. xD Kait), mut esim. joku wissyvesi.. Hyi! D:

Onko sinulla lemmikkejä? Millaisia?
Ei ihan omia. Tai siis, meillä on vaan perheen yhteisiä. Ja niihin kuuluvat 7-vuotias sekarotuinen, pienikokoinen koiruli ja 6-vuotias viljakäärme. c:

Lempilisäri?
Paratiisisaari tai vuodenajat. Vuodenajat tuo mukavaa realistisuutta peliin, mutta rakastan taas myös Paratiisisaaren uusia ominaisuuksia, joihin en ole vieläkään ehtinyt 100% tutustua! :D Ja Isla. ♥.♥

 Lisäri jonka haluaisit saada? (Siis jos sulla ei vielä ole kaikkia)
Ööh, TE tai Iltahuvit mikälie. Iltahuveissahan tulee muistaakseni vampyyrit ja kerrostalot (?) sekä uusi naapurusto, ja TE:ssä tulee rutkasti kaikkea kivaa. c:

3. Lempitaitosi simssissä?
Tykkään maalaustaidosta, sillä loppua kohden ne simien maalaukset on ihan hienoja. Harmi vaan, että oon hemmetin laiska kehittämään simien taitoja. xD


4. Inhokki taitosi tai turhin taito tms.
Tähän hätään en muista mitään inhokkia. 


5. Jos saisit keksiä simssiin taidon, mikä se olisi?
Joku mielikuvitustaito, siis ihan oikeesti! :DD Et se ois niin ku lapsille ja se kehittys semi nopeesti, ja sitä vois kehittää leikkimällä, piirtämällä tmv. Sit siit olis hyötyy esim. taideaineis ja ne kehittys nopeemmin. c:


6. Lempisimisi, jos sulla on sellaista. Siis omatekemäsi.

En omista tällä hetkellä. 

Onko vielä jotain kysyttävää? Kysy!

1 kommentti: