Uutiset

31.7. (2016)
Haluan muistuttaa, että nyt kun aloitin tarinan, postaustahti saattaa hiljentyä. Koulut alkaa kohta, mutta en lupaa, että postaustahti tihenisi siltikään. Mulla on kiikarissa nostattaa 3 numeroa todistuksessa, joten tekemistä riittää ja opiskelun rinnalla myös kaverit ja jalkapallo on tällä hetkellä blogin lisäks tosi tärkeitä, niin kuin varmaan ymmärrätte! Yritän kuitenkin parhaani mukaan! c:

2.7. (2016)
Hiljasta on.. Syynä on se, että mulla on kesälläkin kaikkee menoa ja oon puuhaillu yhtä toista projektia tässä lähiaikoina. ;)

12.6. (2016)
Juttu on nyt niin, että UKK - sivu bugasi niin pahasti, että en voinut tehdä sitä. Niinpä kysymykset ja niiden vastaukset on siirrettyä "Tietoa Millasta" - sivulle!

4.6. (2016)
Kesäloma on alkanut! Nyt voin omistaa elämäni kokonaan simssille, eiku.. :D Hyvää kesää kaikille! :3

28.5. (2016)
PITI  tulla postaus JO viikonloppuna, mutta venäytin ranteeni ja yhdellä kädellä kirjottaminen ei oikein inspaa..

12.5. (2016)
Anteeksi ;_; Ei postausta pitkään aikaan. Syynä kevään koulupanostus ja harrastukset, postaus on tekeillä, mutta hetki menee.

12. 1. (2016)
Heei, tänne taas päivittelen. Postaus tulee, kun ehdin (ehkä viikonloppuna).

15. 12. (2015)
En tiiä, millo seuraava PELIPOSTAUS tulee ulos, mutta siihen tulee oleen vielä kauan aikaa (sen verran sanon, että ei tule ennen joulua). Sitä ennen saattaa tulla kuitenkin jotain postauksia ja pysyn edelleen (ainakin yritän) aktiivisena muualla Simsmaailmassa. Syynä tähän on se, että olen kipeänä ja Simsin peluu ei oikein kiinnosta muutenkaan. + Jouluvalmistelut

14. 12. (2015) 
Päivittelin linkkilistaa (poistin lopetetut/monia kuukausia tauolla olleita blogeja). Uusi banneri on tulossa ja siivoilin vähän ulkoasua.

12. 10. (2015)
Jälleen on ulkoasu muuttunut hiukan. Sims nelosesta sen verran, että en ole sitä hankkimassa, sillä katsoessani miljoona (ehe ei iha) pelivideota siitä, tajusin, että oikeasti ainoa juttu, minkä takia voisin ostaa sen, olisi se siminluonti (ja en kyllä aijo ostaa sen takia). Muuten vaikutti tosi tylsältä ja niin :/. Ostan varmaan uuden lisäosan vaan kolmoseen, joka on näillä näkymin Paratiisisaari :3.

16. 7. (2015)
Ulkoasumuutoksia! Blogilla on uusi banneri ja uudet taustat. Muutin myös kokonaan blogin mallin! Lisäsin myös viestiboksin, johon voi jättää vaikka terveiset, jos ei muuta keksi! :D Postausta tulee pian, varmaan ensi viikolla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti