tiistai 7. heinäkuuta 2015

Selfiesim!

Hmm.. Ajattelin ensin laittaa perhepostausta Browneista, mutta arvatkaa, jaksanko. :p No mutta, tuli tehtyä selfiesim tässä ohella.. Ei siis ole mikään aidoista aidoin, sillä vaikka olen yrittänyt mitä (purkuohjelmat ja kaikki koneellakin), en saa millään tajuttua latausta D: En ole myöskään IRL mikään kedon kaunein kukkanen, joten.....
 Jjooh.. Tässä näkyy Milla ihanassa kokonaisuudessaan.. Yh.. Tiiän.. Näyttää ihan joltai Sunset Valleyn valmiskasvolta D: Vaatteet olis ehkä vähän erilaiset, mutta en löytänyt millään sitten sellaisia millaisia yleensä käytän (vaikkakin tyylini ON aika mauton :p) Mutta siis: Kuvitelkaa mut ihmeessä vaikka ton näköseks, pulleaks muodottomaks isonenäseks nolife - nörtiks. :)

Postauksista sen verran, että niiden tahti hidastuu, sillä me mennään varmaan mökille enkä jaksa ladata iskän läppärille Simsiä (+ se on jo muuten niin hidas, että se menis varmaan paskaks siitä), joten välillä postaukset saattaa myös olla todella lyhyitä (väh. yli 20-30 kuvaa)

Huomasitte varmaan blogin uuden bannerin? Jouduin leikkimään sen koon kanssa, joten siitä tuli vähän pikselinen :/ Ehkä uudistan jossain vaiheessa/pian. Laittakaa siitäkin kommenttia :3

Voitte myös tuolla kommenteissa ehdoitella, mitä muuta haluisitte perhepostauksien yhteydessä16 kommenttia:

 1. Hieno sim! :) Itsekin tein joskus selfsimin, ja siitä tuli kauhea :D Eikös se muuten ole selfsim, eikä selfiesim? Selfiehän on se omakuvan liiaksi kuultu lempinimi, ellen ihan väärässä ole :p
  Ja ymmärsin että sinulla on siis ongelmia korvaavien vaatteiden ym. lataamisessa peliin? Jos haluat, voisin yrittää neuvoa vaikka olen siinä ihan surkea :D Mullakin on ollut sims kakkosen, kolmosen ja nelosen kanssa alussa isoja ongelmia saada kaikki ladatut ilmestymään peliin.

  -hedgehog-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista, vaikken itse juuri tuosta tykkääkkään. :D Ja oho, kirjotusvirhe taisi juu tulla.

   Ja juu, mulla on purkuohjelmat ja kaikki koneella (ainakin tietääkseni), mutta en saa sitten millään niitä korvaavia tai ladattuja ilmestymään sinne "ladatut" paikkaan. D: Ja olis aivan MAHTAVAA jos jaksaisit yrittää selittää mulle lataamisen vaiheittain. :p (Jos et kommenteissa jaksa alkaa selittämään, löytyykö sulla Steamia, Skypeä, Kikkiä tai jotain? :DD) Mulle kaikki apu on tarpeen, sillä oon jo monta kertaa tuloksetta itsekseni yrittänyt nettiohjeilla tuloksetta, ja se on tosi turhauttavaa..

   Poista
  2. No voin koittaa tässä selitellä, jos et ymmärrä huonoja neuvojani voin laittaa sulle vaikka mun kikin tai jotain? :d

   Eli!
   1. Menet ensin tietokoneella Tiedostot-osion kautta Electronic Arts-kansioon ja sieltä The Sims 3-kansioon. Sinne luot uuden kansion, jonka nimeksi annat vaikka Downloads/Ladatut tai jotain vastaavaa.
   2.Etsi sen jälkeen vaikka joku kiva paita esimerkiksi The Sims Resourcesta ja paina download. Sen jälkeen ainakin kys. sivusto menee toiselle sivulle, jossa se alkaa lataamaan sitä vaatetta/mitä tahansa ladattua tavaraa. (Kestää n.10 sekuntia)
   3. Kun vaate/muu on ladannut, tietokoneen näytölle pitäisi ilmestyä tällainen (http://aijaa.com/DZVkBS ((kuvalinkki)) ) laatikko, joka näyttää ladatun tavaran nimen ja tyypin.
   4. Sen jälkeen "laatikko" kysyy että mitä tiedostolle tehdään. Mulla on jäänyt oletukselle tuo "avaa ohjelmalla", mikä on kyllä se ihan oikeakin eli just hyvä. Klikkaat siis "avaa ohjelmalla"-kohdan oikealta puolelta "selaa"-kohtaa, ja etsit purkuohjelmasi. Mulla on purkuohjelmana Winrar, jonka olen kokenut parhaaksi.
   5. Sen jälkeen pitäisi avautua taas uusi laatikko. (Kannattaa tosiaan purkuohjelmaksi ladata Winrar, muuten kuvani menee haaskiin heh :D Kuvalinkki: http://aijaa.com/qcXScc) Sen laatikon yläreunasta klikkaat kohtaa Extract To.
   6. (http://aijaa.com/yfWG9c, kuvalinkki) Sitten ilmestyy JÄLLEEN (:D) uusi laatikko, ja nyt käytännössä palaat kohtaan 1, eli klikkaat sieltä Kirjastot-kohtaa, sitten Tiedostot, Electronic Arts, The Sims 3 ja lopulta klikkaat Downloads/Ladatut tms. kansiota. Sen jälkeen painat OK, ja ladatun pitäisi olla pelissäsi!

   Kannattaa koittaa ladata useampia ladattuja peliin, joissakin voi olla vaan joku juttu ettei se peliin ilmesty. Kun olet omasta mielestäsi ladannut tarpeeksi kaikkea, avaa peli ja mene siminluontiin. Siellä pitäisi olla sitten hiusosiossa ladatut hiukset, vaateosiossa vaatteet ja niin edelleen!
   Huh, olipas ohjeet :D Vaikuttaa että noihin olisi mennyt ihan sikana aikaa mutta puhutaan nyt kymmenestä minuutista, Ei siis paljoa. Jos et jotain ymmärtänyt mun tosi selvistä ohjeista (huomaa sarkasmi) niin pistä viestiä vaikka mun blogiin tai jotain. Voin myös tosiaan kikkini sulle antaa, jos tarpeen :)

   Sori kun vastauksessa kesti! Muistin nimittäin vasta nyt että olin sulle apuani tarjonnut :D Heh.
   Toivottavasti saat ladatut peliin!
   -hedgehog-

   Poista
  3. (Pakko muuten sanoa että huh miten pitkä kommentti :D)
   -hedgehog-

   Poista
  4. Tuleeko The Sims Resourcesta ne ladatut suoraan The Sims 3-packeina (eli jo purettuina), koska koitin ladata yhen paidan sieltä, ja yhtäkkii mulla käynnisty kolmonen ja se alko SUORAAN LATAAMAAN SITÄ. Vitsit olisit nähny mun ilmeen ku olin sillee: "Miten.. helvetissä.. mä.. latasin.. noi.. ?" Siis painoin vaan avaa ja sims latas sen suoraan? :D

   Poista
 2. Tosin osa kyllä tuli package - tiedostoina, yritän pärjätä niidenkin kanssa. :/

  //monta kommenttia :p

  VastaaPoista
 3. Joo, niitten pitäisi tulla sims3packeinä tai miksi niitä sitten kutsutaankin :D En kyllä muista että mulla olisi peli käynnistynyt automaattisesti, tosin tämä 14-vee ei muista enää mitään muutenkaan :DDD
  Package-tiedostot piti mun mielestä vaan kaksoisklikata, ja sitten ladatun pitäisi ilmestyä peliin. Todella hämärä juttu oli, mutta jollain sivustolla sanottiin näin tai sitten ymmärsin ihan väärin.
  Mun muistikuvat näistä latausjutuista voi siis olla hämärät koska en ole pelannut kolmosta suunnilleen miltei kahteen vuoteen D:

  Ja joo, monta kommenttia ;D
  -hedgehog-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko vielä tulla tänne selittämään noista package-tiedostoista. Eli ainakin Mod The Simsin (yksi simslataussivusto sekin) mukaan peli pitäisi jostain saada hyväksymään ne custom contentit eli ladatut. Miten se tehdään, en tiedä D: Heräsin just ja tulin heti katsomaan oletko huomannut mun ohjeet ja olithan sä jo kymmeneltä eilen :d Olin hereillä sillon mutta pelasin kai nelosta joten en huomannut kommenttejasi siksi aikaisemmin.

   Tässä muuten tuo MTS:n ohje tuohon package-tiedostojen saamiseksi peliin:
   http://modthesims.info/wiki.php?title=Game_Help:Installing_Sims_3_Package_Files/Setup_and_Files

   -hedgehog-

   Poista
 4. VIELÄ kolmas kommentti puolen tunnin sisään elikkäss kun se pelisi alkoi lataamaan niitä vaatteita tai mitä ikinä päätitkään yrittää peliisi saada, ilmestyikö ne vaatteet/muut peliin? Johonkin siminluontiin esimerkiksi?
  -hedgehog-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kokeilen vielä :) Nyt oon mummolla, ja täällä on kaks konetta (vähän hitaampi läppäri ja muutenkin pelejä jo täynnä pöytäkone), joihin en uskalla ladata simsiä kahden lisäosan kera. :/

   Ja juu, ilmestyi. :D Pelasin hetken Browneilla, jotta voisin kattoo et onnistuinko mä jossain. Kokeilin vielä pelata vähän silleen, et jollain simillä on osa niistä päällä, eikä onneksi bugittanut peliä/hidastanut sitä,

   Poista
  2. No hyvä että ilmestyi peliin! Ja ei ne ladatut ala sitä peliä hidastamaan, ellei ladattuja ole monta (tosin kuin minulla, 1000 ladattua ja peli on hidas :D)

   -hedgehog-

   Poista
 5. Vilkaisin tätä blogia ja ihan hyvältä näyttää. Vinkkinä semmonen että kuvia vois suurentaa vähän. Elikkäs kun meet bloggeriin ja alat tekemään uutta postausta niin aina kun laitat jonkun kuvan, painat sitä ja valitset erittäin suuri. Toki voit valita jonkun muunkin se vai non hyväksi havaittu,

  Lisäksi jos haluat nuo inhottavat ajatuskuplat ja timantit pois, avaa koodikenttä (ctrl, shift, c) ja kirjoita siihen hideHeadlineEffects on.

  Linkkasin sut blogiini. :)

  -Lukija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kuvien koot on jäänyt pieniksi sen takia, että edellisessä mallissa sivupalkit tuli kuvien päälle. :p Mut joo, isonnan ne tästä lähtien. :)

   Ja juu, kiitos vinkistä. Yhessä vaiheessa pelasinkin (kun en vielä tehnyt tätä blogia :D) tolla koodilla, mutta unohdin sen (mulla jostain syystä bugas peli nii en saanu monee kuukautee käytettyy koodikenttää).

   Ja kiitos paljon! Voin linkata sutkin omaani. :) (Vaikkei tätä nyt hirveän moni lue xd)

   Poista
 6. Moi! Tulin tsekkailemaan tätä blogia tänne ja uusi banneri on kiva! (:
  Pyytelisin kuitenkin, että hankkisit jonkun taustan tähän. Vaikka olisi ihan vaalea sekin mutta ihan kokovalkoinen ulkoasu on jotenkin...sekava? Ei tietenkään ole pakko c:
  Ja jos haluat tuollaisen jutteluboksin tänne sun blogiin saat sen täältä: http://www.cbox.ws/
  Trust me, se on helpompaa kun voi vaan laittaa lyhyen viestin sinne. :d

  Ei mulla muuta! Innolla odotan uutta postausta sinulta (:
  -hedgehog-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät! Ja olen ajatellutkin jonkun taustan hankkimista, joten sellainen todennäköisesti tulee. :) Ja tuollaisen minimaalisen "chatinkin" olen ollut jo aikeissa hankkia, joten sekin tulee tänne. Kiitos linkistä! :D

   Olen ollut koko viikon mökillä ja täällä on (yllätys) hidas kone, johon simsiä EN aio ladata. :p Ensi viikolla postaus tulee varmaan ulos, liekö sitten perhepostaus vai joku muu. ;)

   Poista