torstai 24. syyskuuta 2015

Millan pikselinen maailma + TS4??

Olen nyt innostunut hirmuisesti The sims 4:stä (olen katsonut pelivideoita jne.), vaikka joskus sanoinkin, että TS4 on varmaan ihan paska ja ne grafiikat on jotain niin kamalaa, mutta nyt oikeastaan hingun sitä peliä. :D  Se ei tarkoita, etten postaisi enää kolmosesta, mutta jos joulun alla ostan nelosen, siitä varmaan tulee paljon postauksia, ainakin aluksi (jos pidän).

Nelosta ei oo valitettavasti Steamissa, joten joudun ostamaan sen sen omalta kotisivulta. (Ainakaan en Steamista nelosta löytänyt), joten voisiko joku kiva kertoa, miten ostaminen sieltä onnistuu? :) Mutta ennen kuin ostan, vielä yksi pikkukysymys; onko nelonen HYVÄ!? Koska moni on myös sanonut, että TS4 on pettymys, joten en todellakaan osta (saatan kokeilla betaa), jos se on niin huono, kun moni väittää. Meidän perhe ei muutenkaan ole varakkaimmasta päästä, eli jos TS4 ei oo hyvä, en sitä enää edes kiikaroi.

Kertokaa toki myös, mitä uusia juttuja siinä on ja mitä on poistettu!

2 kommenttia:

 1. No siis mä en voinut sitä vanhalla koneella edes pelata koska oli tuskaa, mutta tällä uudella se ei edes toimi. Täytyisi uudelleenasentaa mutten ole jaksanut.
  Mun lempparijuttu siinä on varmaan siminluonti, koska se on niin erilainen kuin edellisissä simseissä. Muuten on aika pliisu, en tiedä kannattaako ostaa. Harkitsisin ehkä kahdesti jos olisin sinä ja odottaisin vielä toisenkin vuoden :/
  Ainoa mikä mua oikeesti harmittaa on vapaan maailman (tjs) katoaminen ja se ettei taaperoita ole. Muuten peli on ihan kiva, ja simeistä saa oikeasti persoonallisia ja taloista ihan erilaisia. Simit voi jutella vapaammin ettei tarvii olla nokka toista vastapäätä ja animaatiot on muutenkin ehkä letkeämpiä! Tiedä sitten.

  -hedgehog-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. Täytyy tosiaankin vielä miettiä! :D Ehkä ensin testaan betaa, ja katson sitten.. :)

   Poista