lauantai 23. tammikuuta 2016

Tärkeää asiaa blogin tulevaisuuden kannalta, suosittelen lukemaan..

Hei.

En tarkoita, että kiinnostukseni simssiin olisi hävinnyt, mutta en ole varma enää Millan Pikselisen maailman kohtalosta. Jotenkin nyt vaan tuntuu, että olen suoraan sanotusti aika paska tässä hommassa ja että simsbloggailu, missä pitäisi pitää yllä lukijoiden mielenkiintoa ja juttujen täytyisi olla melko hauskoja, ei ole mun juttu. En osaa ladata kunnolla ja postausksetkin ovat pelkkiä pelipostauksia harmaalla huumorilla. Ei. Itse en lukisi sellaista blogia, eikä moni muukaan.
"Haet huomiota" - ruikuttajat voivat suoraan sanotusti painua vittuun, en kaipaa sellasia kommentteja. Itsekään en pidä tästä epävarmasta tilastani blogin suhteen, eikä trolli/haukkimuskommentit hirveästi oloani paranna. Ne vain nopeuttavat blogin poistoa.

En katoa Simsmaailmasta, luen yhä postauksia ja niin edelleen. Mutta tämä blogi todennäköisesti lähtee, ehkä jokusen vuoden päästä saatan luoda uuden. Ehkä. Kiitos kuitenkin kaikille blogia lukeneille. ♥

2 kommenttia:

 1. Hellou :) "Simsblogiveteraani" (lol mitä) Madi täällä huutelee :D Löysin blogis vasta nyt, lukiessani yhtä simsblogia ja joko siellä oli siun kommentti tai sitten jonkun kommentoijan lukulistassa oli siun blogi, anyway, oon ite pitäny simsblogia jo useemman vuoden. Pitää itseasiassa tarkistaa et millon eka postaus oikeesti tuli ulos... Pari, kolme vuotta sitten tää blogiscene oli aika tiivis ja oli muutama blogi, jotka oli tosi aktiivisia. Niistä suurin osa on nyt kuollu tai hiljentyny muuten vaan, omakii blogini vietti hiljaiseloa yli 2 vuoden ajan simssin temppuilun takia. Nyt uuden koneen myötä sims taas toimii ja oon palannu blogin pariin. Mut miks siis kerron tämän? No sen kahen, melkein kolmen vuoden aikana en paljon tullu ees lukeneeks muita blogeja, edes niitä mitä ennen seurasin TODELLA aktiivisesti, seurasin vaan vierestä ku yks toisensa jälkeen blogit hiipu ja osa lopetti kokonaan. Ja eipä tullu myöskään törmättyä enää uusiin blogeihin. Nyt koitan metsästää uusia simsblogeja ja muutaman aktiivisen kautta koitan käydä läpi linkkilistoja ja lukijoita ja niitten lukulistassa olevia blogeja, et löytäsin itelleni lisää seurattavaa ja luettavaa. Olis mahtavaa kasata taas sellanen saman tapanen simsblogi"piiri" mikä oli vielä vuonna 2013 olemassa. Suurin osa tietysti löyti toisensa Radolan kautta, en tiiä ootko sie siellä.

  Vaikken ookaan vielä lukenu yhtäkään siun postausta, kirjotin siulle silti. Toivon, ettet poista tätä blogia ainakaan ihan vielä, koska itestäni olis oikein mukava käydä läpi siun(kin) postaukset. En usko, et laatu voi olla niin huonoa ku mitä tässä yllä sanot :D Kuulostaa ehkä kliseiseltä ku sanon tämän, mut kaikista helpointa on jos vaan tekee ja kirjottaa niin ku itestä tuntuu hyvältä, eikä koita tehä "niin ku muutkin". En väitä, et olisit niin tehnykään, mut vaikka tottakai blogia pitäessä kannattaa miettiä et sitä lukee joku, ni itellä on AINA ollu se ajatus et loppujen lopuks kirjotan itelleni ja ne jotka tykkää, tykkää ja pysyy, ja ne jotka ei ni ne voi sit ettiä itelleen jotain muuta luettavaa. Tekee just silleen ku tykkää ja jos on omasta mielestään hauska ni sit se on hyvä just niin. Mitä tota ekaa postausta kerkesin nopeesti vilasemaan ni ihan hyvät fiilingit jäi! Huumori on aika hankala laji ja sen nyt tietää et pakottamalla ei ainakaan onnistu mikään. Omalla kohalla tietty on se et miulla on aina ollu outo huumorintaju ja se huumori tulee ikäänku ittestään ja jos ajattelee et postauksen on oltava hauska, siinä ei välttämättä onnistu. Ite tykkään bloggauksesta ku siinä periaatteessa alitajunta puhuu, mie vaan pelaan ja kuvia kattoessa tulee asioita mieleen ja sit kirjotan ne sen kummemmin ajattelematta :D Varsinkii ku on jo pitempään blogannu ni ei osaa enää edes pelata ilman blogia ja jo pelaamisen aikana kaiken ajattelee "blogimaisesti". Harjoitus tekee mestarin! (Mikä en itekään kyllä ole, en sinne päinkään :DDD Oon vaan... mie. Ja toistaseks se riittää ittelle :D)

  Ja ei se latailu oo kaiken a ja o. Ite lataan kyllä, mut en niin paljoa. Lataan vaan koska en kestä simssin omia hiuksia ja meikkejä enkä ihoa, ja koska siinä on niin pirun vähän hyviä kenkiä. Itelle blogeissa tärkeintä on just se rento, aivot narikkaan -meininki, koska ite ainankii pelaan simssiä pitääkseni hauskaa ja luen simsblogeja samasta syystä ja koska jostain syystä en sillon pysty tai jaksa ite pelata. Ja tykkään nähä miten muut pelaa.

  Eli tsemppiä! Tuun vielä tsekkaamaan tän blogin postaukset! Ehkä huomenna, ehkä 3kk päästä, mut ennen pitkää kyllä, mikäli et kerkee blogia poistamaan siihen mennessä. Miun keskittymiskyky on välillä vähän kiven alla :D:D:D:D

  -Madness & The Another Sims

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä. Tää yksi ainoa kommentti sai mun fiilikset nousemaan niin korkeelle, että taidan vielä yrittää uudestaan! Kiitos c:♥ Käyn vilkaisemassa sunkin blogin.

   Poista