lauantai 22. lokakuuta 2016

Anteeksi!!!!!!!! (+ muuta asiaa)

Oon ollu iha saakelin hiljaa täällä blogissa. Ja en vaan täällä, myös tarinassa. D: ANTEEKSHII!!
Mul on ollu aika tiukilla jo tossa tarinassa, enkä oo ajatellukkaa tätä blogia. ;_; Mutta hei, mä LUPAAN yrittää tehdä postauksen tänne mahd. pian, anteeksi vielä..

Postauksista sen verran, että mielenkiinnolla kuulisin, millaisen postauksen haluaisitte! :3 Tavallinen perhepostaus, vaiko joku muu? Perhepostaukset vie aika paljon aikaa, joten jos teen sellasen, siitä tulee tavallista lyhyempi, joten siks ottaisin vastaan myös muita suht. helposti toteutettavia ideoita!

Haluan myös mainita yhdestä toisesta ajahkohtaisesta asiasta, joka ei liity Simsiin:

Uskon, että mun blogin lukijat on sen verran fiksuja, että ei mene pukeutumaan pelleksi ja pelottelemaan lapsia kadulle, mutta jos siellä ruudun takana on joku, joka edes harkitsee tekevänsä niin, suosittelen jättämään välistä. Ihan sairasta ja aivotonta touhua tuo, varsinkin ku mennään pikkulapsia pelottelemaan ja jahtaamaan teräaseiden kanssa ja ilman.. Itselläkin on jatkuvasti iltasin koiran kanssa tosi vainoharhanen olo koko ajan, joten toivoisin, että edes kukaan siellä ei tekisi näin. J
4 kommenttia:

 1. Oiii, siitä onkin taas aikaa kun viimeksi olen kommentoinut simsblogiin :D
  Mulle kelpaa postaukseksi mikä tahansa, mutta jos kaipaat jotakin ns. helppoa niin tykkään aina katsella millaisia simejä kaikki muut osaavat tehdä. Eli esimerkiksi joku ns. "siminesittelypostaus" (mitä tein blogiini itsekin aikanaan) olisi ihan jees!
  Tietysti perhepostauksetkin on kivoja, ja sulla ne on muistaakseni ollut aika pitkiä sinänsä että ei haittais vaikka tulis lyhyempi perhepostaus :d

  -hedgehog-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideoista! Ja kommentista. c: Itselläkin on simsblogeihin kommailu jäänyt vähemmälle, ku pidin taukoa vähän Simsmaailmasta (kiireiden takia tosin..).

   Poista
 2. Mä kaipaisin nyt eniten sellasta kunnon perhepostausta C: Eikä sen tarvitse olla pitkäkään tai mitään, mutta niitä ei oo nyt tullut vähään aikaan oikein keltään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin ainakin osaksi johtuvan koulun alkamisesta, meinaa perhepostaukset kuitenkin silleensä ottaa aikansa. :D Mutta joo, kiitos kommentista, pistetääs korvan taa!

   Poista