sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Niin kuka Milla..? (Luukku 2)

Noniin, seuraavaa luukkua pukkaa! Tosiaan, onhan tällä blogilla jo esittelyvälilehti musta, mutta jos VIELÄ tarkempi esittely. x) Kuka minä OIKEASTI olen.

Miltä mä näytän?
***
Tossa on ehkä onnistunein selfiesimi musta. Valitettavasti peli kaatu tän jälkee ja en ollu ehtiny tallentaa kyseistä simiä laariin, joten... Rip. Mulla on siis tosiaan lyhyet, blondit hiukset. Ja vihreät silmät. Inhoan omaa suutani ja nenääni, silmät vielä menee. :D

Millanen oon luonteeltani?
***
Oon luonteeltani äkkipikainen, helposti stressaantuva ja ahistuva, mutta pyrin myös olemaan positiivinen (joskus xd) ja ystävällinen muita ihmisiä kohtaan. Asetan oikeastaan melko usein muiden edun omani edelle. Suutun helposti, mutta tuun myös tosi nopeesti katumapäälle. Enkä todellakaan oo pitkävihanen. :D Inhottaa olla ihmisten kanssa riidoissa, ja yleensä yritän korjata riitatilanteet mahd. nopeasti pidettyäni ehkä päivän mykkäkoulua. Olen kielioppinatsi, ainakin koulussa.

Mitä teen vapaa-ajallani?
***
Itken ja vihaan kaikkea. Ei vaan, vähän kaikenlaista. :D Pelailen paljon videopelejä, Simsin lisäksi esimerkiksi Elder Scrollsseja ja Thiefejä. R-A-K-A-S-T-A-N myös kirjoittamista yli kaiken! Haluaisin kovasti tekstejäni jossain julkaista, mutta no.. En jaksa. :D Ja lukeminen. <3 (Team Soturikissat, Harry Potterit ja Nälkäpelit!!!!!111) Rakastan fantasia -ja keskiaikaan sijoittuvia kirjoja. :3 Harrastan myös fudista. Piirtäminen on kivaa, en vaan osaa piirtää.

Mistä pidän?
***
No, tietty edellä mainituista asioista. Pidän myös suklaasta, jäätelöstä, paskaruuasta ja kaikesta lihottavasta. Liikunta on kivaa joo, mun kunnosta ei vaan oo paljoo kehumista. :D Näyttelyki on kivaa ja haluisin harrastaa teatteria. Elukat on parhaita. Ja ööö ROPETUUUUUSH. <3

Mitä vihaan?
***
Ihmiset jotka tuomitsee muita ihmisiä typerien syiden pohjalta (esimerkiksi seksuaalivähemmistöjen vihaajat (((:), kiusaamista, rasismia, ihmisiä, jotka tunkee nokkaansa muiden asioihin tietämättä niistä mitään, ihmisiä jotka yleistää liikaa, hämähäkkejä hyrh, korkeita paikkoja, ahtaita paikkoja. :D Näistähän saisi romaanin!

Muita sivustoja joilla pyörin:
***
Jos törmäätti Swift-hotellissa tyyppään nimeltä Dodosorsa, saa tulla juttelees. Mulla on myös Tallinissa talli nimeltänsä Synkmetsä, mut harvemmin käyn koko sivustolla. Vanhoja paikkoja, joissa oon käyny nii on tietty Howrse, jossa pyörin nimellä Lumihaukka sekä goSu, jossa olin nimellä Sara2516 tai jotai. :DD

Unelmia atm:
***
Haluisin päästä lastenpsyktiatriks tai joksu. xd Ja tavotteena ois kans joskus ehkä kirjottaa kirja. :D Ja ööööö haluisin alottaa kirjottaa nii ku lifestyleblogii tai emt jotai sellast joka kertos enemmän mun elämästä.

***

//Tämmöne lyhyt. Jordaneista on paljon kuvia, mut saa nähä millon saan niist postauksen aikaseks.

5 kommenttia:

 1. Mites Taru Sormusten Herrasta? :)
  t. Tolkien-fani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leffat <33 Nähny varmaan miljoona kertaa, Hobitit sekä LOTRIT. Kirjoissa oon vast ekan kohalla. :D

   Poista
 2. Onko toi kirjotusvirhe vai tykkäätkö sä oikeesti paskaruuasta? :D

  Nyt meen ettii sut, Dodosorsa >:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paskaruoka aka rasvapaska aka roskaruoka aka mäkkiruoka. x)

   Voiei, kerroppa nimes nii tiiän laittaa et: "MOIIIII NOPPUUUU! <<3"

   Poista
  2. Ei mulla ollu vielä hyyppää siel, mut kävin tekee ja lähetin sulle kaveripyynnön 8)

   Poista