sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Valmissimien muokkausta pt. 1

//Aika moni simsbloggaaja on harrastanut tätä, eli perus valmissimien muokkausta, koska kaikkihan tietää, että oli mikä kaupunki hyvänsä, kaikki valmissimit on yleensä aika järkkyjä. Päätin siis muoksia muutamaa Sunset Valley valmissimiä. :p Jokaisella olkoon oma "simisilmänsä" (wtf milla) ja jokainen nähköön nuo minun muokkaukseni sellaisina, kuin tahtoo, mutta ei kannata silti tulla kommentoimaan niitä "paska älä ikinä pelaa Simsii" - tyylisillä kommenteilla.


Perhe 1 - Lassilat 





Päätin aloittaa Mäkelöiden naapureista Lassiloista :D Aika järkyttäviä, eikö? (lol tos yhessä kuvassa on Sini taustalla, mut ihan sama). Mutta nyt Milla heilauttaa taikasauvaansa JA..


                         TADAA!!!!!!!!1
Sitä vikaa enmuistanimeä likkaa en jaksanu muokkaa, vaikka ulkonäkö onki ihan kauhee (en kommentoi muoksin sen joskus Mäkelöitten ekois postauksis :p) Mut ite tykkään enemmän näistä :)


Perhe 2: Bunch 

Tää perhe on mun mielestä yks Sunset Valleyn kauheimmista (ulkonäöllisesti) Oikeesti, kattokaa noita D: 

Vanhemmista lapsiin, kaikki kaameen näkösiä. Mutta..


 Sanokaa, et onnistuin ees jotenki ;_; Omasta mielestä noi on ees vähän siedettävämmän näkösiä, ku ne oli aikasemmin, tiedä sitten. Koska esim. nyt toi mutsi näyttää musta iha juopolta xD En tiedä miks xd

//Mut tää oli tällänen semilyhyt pikapostaus, kommentoikaa ihmeessä, jos haluutte lisää :D Näitä oli semi kivakin muokkailla










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti